Fashion of all time

50'S, 60'S, 70'S, 80'S, 90'S and NOW

50´s
Tämä oli 1950-luvulla muoti. 1950-luvun muodin avainsana olikin naisellisuus. Pohjepituiset hameet olivat joko kynämäisen kapeita tai kellomaisen leveitä, vyötärö oli korostetun kapea. Asusteet olivat pieniä ja siroja. Kenkämuoti kulki kohti terävämpää kärkeä ja kapeampaa korkoa.


60´s
1960-luvun muodista. Vuosikymmenen alun muoti oli samantyylistä kuin 50-luvun muoti, värien käyttö tosin muuttui rohkeammaksi.Hippiliike kukoisti ja minihame keksittiin. Meikkauksessa suosittiin voimakasta silmämeikkiä paksuine tekoripsineen.


70´s
1970-luvulla muoti oli polyesteriä, leveälahkeisia, lantiolta kapeita housuja ja kiristäviä kuviollisia paitoja. Värit kirkuivat oranssia, sammalen vihreää ja keltaista.70-luvulla sekä miehet, että naiset kasvattivat pitkät hiukset, jotka hulmusivat vapaina.


80´
1980 luvulla kirkkaat neon-värit oli muoti.Trendikkäät pitivät olkatoppauksia, minihameita, säärystimiä, wayfarer-aurinkolaseja.80-luvun hiuksissa tärkeintä oli volyymi. Hiukset tupeerattiin ja kiharrettiin mahdollisimman isoiksi ja näyttäviksi.


90´s
Tekstillä tai ilman, jokaisella teinillä piti olla napapaita. Parhaissa luki tekstejä, joita ei itse tajunnut.Jokaisella uskottavalla teinillä oli jalassaan Levikset tai trumpettihousut.


2015
Trendissä pukeutumiseen on sporttista ilmettä, yhdistämällä urheiluvaatteita muiden muotituotteiden kanssa. Avaintuotteita ovat sporttinen takki ja hame yhdistettynä urheilullisiin leggingseihin. Tyyli viimeistellään tennareilla.


Avaintuotteita ovat sporttinen takki ja hame yhdistettynä urheilullisiin leggingseihin. Tyyli viimeistellään tennareilla.

Fashion of all time

50'S, 60'S, 70'S, 80'S, 90'S and NOW