#kuhalukee

Kuhalan koulun oma lehti

MEEMIPALSTA


Paras kuha-meemi palkitaan! Osallistu kilpailuun ja lähetä toimitukselle osoitteeseen anna-stiina.tuomistoatforssa.fi .







VALINNAISAINEET - SILKKAA TUSKAA


Kaikilla 7.- ja 8.- luokkalaisilla on yhteinen vihan kohde, valinnaisaineet. Kukaan ei tiedä mitä tahtoisi ja jos tietäisi se ei onnistu. Jotkut oppilaat turhautuvat ja heillä menee tunteisiin:)
Kuitenkin koulustamme löytyy ihmisiä joille kaikki on yhdentekevää. Kumpaan joukkoon kuulut? Tiedämme sinun kuuluvan jompaankumpaan, et voi kieltää sitä. ME TARKKAILEMME SINUA, JOKA LIIKETTÄ! Joka ikinen opettaja, joka kävelee ohitsesi, katsoo sinua murhaavasti, koska odottaa valintaasi.
Haastattelimme yhtä 8.-luokkalaista tulevaa marjamurhaajaa.
Hän on sitä mieltä, että valinnaisaineet eivät ikinä onnistu tai ryhmä on ihan piipistä.
Valinnaisaineet tulevat hänen uniinsa ja saavat hänet kauhun valtaan.
8.-luokkalainen kertoo, että on nähnyt painajaista, jossa KAIKKI valinnaisaineet seuraavat häntä. Painajaisen lopussa hänellä ei ollut enää piilopaikkaa ja valinnaisaineet imivät hänet maanalaiseen KUILUUN.

SISÄVÄLITUNTIEN UUSI HOUKUTIN


Haastattelimme kahta pingistä pelaavaa poikaa Kuhalassa. Pojat vastasivat kysymyksiimme innolla. Pelaajien mielestä on kivaa, että Kuhalaankin on tullut jotain tekemistä välitunneiksi, ettei tarvitsisi olla vain puhelimilla. Pelaajat haluaisivat, että tulisi jotain pingisturnauksia ja uusia mailoja. Kouluumme olisi kiva jos tulisi jotain muitakin pöytäpelejä esim. biljardipöytä.

1080p-1


Play video

Peruskoululaisen päiväkirjasta I


“Noh, tästä lähtee. En takuulla olis alkanu kirjottaa tätä, mut muut ajatteli että mun on parempi purkaa pää paperille. On se kyl hassua, et vaikka moni ihminen pitää musta, mul on silti jotenki yksinäine olo. No, ei se oo mitää mitä pari hönkäsyy sähköröökistä ei korjaa. “

“Tää päivä ei ole ollu mitenkää erilaine muista. Ihan normia rauhan ja rakkauden levittämist ihmisten sieluun. Jotku nauro mun pinkille pipolle tai mun siisteille aurinkolaseille. Meikälaine nauro takasin, ja sanoi että ettehä tei ole yhtää paremmi pukeutunu. Mitä ideaa on pitkisää kalsareissa ja revityissä farkuissa? Jos Hemmo haluu pysyy lämpimänä, nii olis pistäny verkkarit luoja tähre!”


“Sikku Hemmot oli vetäny herneet nenää, mä ajattelin että työ siellä oli valmis ja pänttäys oottaa. Mittää muuta kummallisempaa ei normituntien aikan tapahtunu, eikä kukaa yrittäny haastaa mun sijaa King Of Freshhinä. Vedin nappikset korviin ja pistin Spag Heddyn Carambass - kappaleen soimaan. Jos on yks asia, jossa nykyaika peittoo kasikytluvun, se on musiikki. Dubstep for life! Ja tietenkin pelit. Ja internetmeemit. heh, Pepe. Parempia kun mitkää posset tai kotivideot. “

PERUSKOULULAISEN PÄIVÄKIRJASTA II


Mietin vieläkin, että miksi aloitin tämän kirjoittamisen…
Heräsin aamulla niin minulla oli todella huono olo. Siitä välittämättä lähdin kouluun ja siellä menin kavereideni luo. Ei ne oikeesti oo mun kavereita, mutta en tiiä kenen muun kanssa olisin. Olen koulun yksi suosituimmista tytöistä, mutta en vain joskus jaksa kouluarkea.

Ärsyttää, kun minun täytyy aina esittää kovaa koulussa ettei maineeni menisi, joten menen aina kavereideni kanssa koulu jälkeen tupakalle. Koulumenestykseni laskee koko ajan, koska olen aina ulkona yömyöhään.

Olen koulussa aamuisin väsynyt,


mutta sekin väsymys lähtee ku ollaa haettu välkällä läheisestä kaupasta pari tölkkii möföö. Huomasin maantiedon opettajan katseesta, että hän vihaa luokkaani 7D:tä. No enhän minä sitä ihmettele kun pari ADHD:ta löytyy ja muuten vaan koko luokka on yhdeksi sanaksi tiivistettynä perseestä. Opettajien lempinimiä luokallemme on apinalauma ja pikku kusiaiset.

Pääsin tänään koulusta klo 15.15 koska meidän luokan idiootit eivät osanneet pitää leipäläpeään kiinni. Eelis on ehkä pahin mahdollinen idiootti, muutenki se esittää kovaa mut oikeesti se on vaan lellitty kakara. Onneksi pääsin kotiin ja sain olla rauhassa kaksi tuntia. Iines laitto mulle wapissa et voinko olla. En jaksais, mutta mun pitää pitää mainetta yllä. Iines on kyllä tyhmä se on aina ollu muista jäljessä. No se kuulemma putosi pinnasängystä pari kertaa pienenä.





Tää juttu haisee!



Monet unohtavat nykyään, että käytöstavat ovat vieläkin tärkeitä. Pitää muistaa kiittää, pyytää anteeksi ja avata ovia vanhuksille.

Kaikki se kuitenkin heitetään ovesta ulos kun siirrytään vessatiloihin. Kaikki ihmismäiset aivotoiminnot hylätään kuin nalli kalliolle. Jotkut jopa katsovat vessan olevan jonkinlainen salainen paratiisi jossa saa juoda Möföä ja nuuskata rauhassa, samalla kun muut laskevat alleen kopin ulkopuolella.

Tuntuu siltä, että vessoja käytetään kaikkeen muuhun kuin pitäisi. Asiat kuuluu hoitaa nopeasti ja asiallisesti. Vessaan ei kuulu muuttaa loppuiäksi, eikä niistä kuulu valmistaa uutta meikkauspaikkaa.

MIELIPIDEPALSTA


Olen useaan otteeseen kuullut, kun vanhemmat käskevät lapsiensa käyttämään heijastinta, vaikka aikuisetkaan eivät käytä heijastimia. Vanhemmat sanovat aina meille nuorille, kuinka ei saa maistaa tupakkaa taikka alkoholia. Miksi? Osa teistä vanhemmistakin poltatte ja juotte, sivistyneesti tietenkin, mutta olemme kuitenkin nuoria ja kokeilemme kaikkea nuorena ja kiinnostuksemme nousee aina, kun te vanhemmat kiellätte meitä polttamasta taikka maistelemasta alkoholia.

Minun mielestäni aikuiset, jotka sanovat meille säännöistä joka päivä, voisivat lopettaa niistä puhumisen, koska vanhemmat eivät itsekään niitä tottele ja odottavat silti, että me noudetetaan niitä. Kyllä noudatamme niitä kotona, mutta emme silloin, kuin lähdemme kotoa pihalle kavereiden kanssa. Joten jos olet aikuinen, joka laadit sääntöjä lapsellesi, noudata itsekin laatimiasi sääntöjä.

Nuoret uskovat aikuisia enemmän, kun te ette tee sitä, mitä ette halua lastesi tekevän.

Nimimerkki Vääryys